V03 - !Proč...! - Lanevra

12.08.2013 10:51
Název *
Proč...
Autor *
Lanevra
Počet slov *
100
Rating/Varování
18+ pro námět (blahé to paměti na kolík)
Výzva *
V03
Prohlášení *
Všechna práva vyhrazena JKR, autorce ságy Harryho Pottera. Fanfikce nevznikla za účelem zisku.
Vlastní text

Jeho oči byly ledově modré, když se nade mnou skláněl. Ruce byly jemné, když se mne dotýkal. Dech voněl po citronech a sliny chutnaly sladce. Působil bolest s každým svým vlídným úsměvem, sklouznutím dlaně po kůži a zdánlivě vroucným políbením na rty. Dělal to s jasným účelem mne pokořit, podrobit své vůli a ovládnout. Myslel si, že malé dítě může přetvořit násilím k obrazu svému a vymazat jeho vznešené dědictví. Uvázal mi na ruce a nohy provázky a udělal si ze mne na několik let svou soukromou hračku. Nevěděl, že hadi tělem a duší se nedají zkrotit ani největším ponížením.

 

Diskusní téma: V03 - Proč... - Lanevra

:-)

Datum: 13.08.2013 | Vložil: Mája

Nevím, jestli se mám počítat k brumbálofilkám, ale mám radši Brumlu laskavého a dobrého. Sice manipulátora, ale takového, co uznává své chyby a snaží se je napravit.
A tento přístup k Tomovi mi vůbec nesedí. Jako prvního jsem si představila Severuse, ale ani k tomu mi to nesedělo. Prostě takového Brumbála nedokážu pobrat...
Pobavím se příběhy kde je zloduchem, ale takový úlisný pedofil? To už je moc...
Stejně děkuji za tento drabblík. Je zajímavé jak ho některé z vás dokáží vidět...

Re: :-)

Datum: 13.08.2013 | Vložil: Lanevra

Nebudu tu rozvíjet debatu na téma proč jsem to tak napsala a že to není můj jediný pohled na věc, jen řeknu, že já si zase ani vzdáleně nedovedu Brumbála představit se ženou.

-

Datum: 12.08.2013 | Vložil: belldandy

Strašlivě moc mi to připomíná Dlaň milosrdenství od Juxian Tang. Skoro jakoby to byl krátký výcuc z ní.

Mám z toho stejné pocity a podobný vztah k onomu nastavení vzájemného vztahu. Srdci na dlani jsem asi věřila víc, ale ... proč ne? :)

Ovšem jsem strašlivě zvědavá na tu erotickou scénu na Brumbála, co bude Lana psát.

Děkuji

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Lanevra

Já si říkala, že je to mnohoznačné a jak je vidno, je to ještě mnohoznačnější, než jsme si dovedla představit. :-) Zatím status nejvíce mnohoznačného díla zastával "Miluji tě až za hrob... ten tvůj", ale zdá se, že tohle drabble ho asi překoná. :-D
Na tu jsme taky zvědavá. :-D

Moc krásné

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Claire

Jen ti vnitřně nejsilnější hadi. :-D
Stejně si myslím, že další loutky na provázcích taky věděly nebo tušily, že všechno není tak jiskřívě bílé a správné, jak se jim snaží principál nablábolit. Z nejrůznějších důvodů se ale raději tvářily, že se nic neděje - v čem se pak liší od bandičky Popletala?

Děkuji

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Lanevra

Popletala bych do tohohle nemíchala, on po kapsách nenosí citronové bonbony a nerozdává je dětem. A Tom se jistě nikde nerozšiřoval o důvodu své nenávisti k Brumbálovi, to pak neudržel zdání zlého černokněžníka.

?!

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Gleti

Měla jsem podobný nápad, ale nenašla jsem odvahu ho zpracovat, aby mě Brumbálofilky neukamenovaly.

Re: ?!

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Claire

Nevím, kolik Brumbálofilek bys tu našla...? Ale rozhodně zde kamenování přísně zakázáno - maximálně povolený prostor pro slušné vyjádření jiného názoru. :-)

Re: Re: ?!

Datum: 12.08.2013 | Vložil: Lanevra

Já na Brumbála v pokročilém věku zrovna budu tak do týdne psát erotickou scénu. Jsem Brumbálofilka? :-D Nechovám k Brumbálovi nenávist, i když to není má nejoblíbenější postava, a vidím v něm i rozsáhlí slashoví potenciál. ;-)

Přidat nový příspěvek