V11 - Tajemství Severuse Snapea - Gleti

05.11.2013 15:22
Název *
Tajemství Severuse Snapea
Autor *
Gleti
Počet slov *
2 x 100
Rating/Varování
(pokud je potřebné)
Výzva *
V 11
Prohlášení *
Všechna práva vyhrazena JKR, autorce ságy Harryho Pottera. Fanfikce nevznikla za účelem zisku.
Párování/Poznámka autora/Shrnutí
nejsem si jistá ratingem, mně to připadá nezávadné, ale co když se najde nějaký puritán, který bude sbírku fotek polonahých mladých mužů považovat za morálně závadnou?
Vlastní text

Toho rána byli Nebelvíři poněkud neklidní. Jejich rozjívenost dle profesora Snapea dosáhla nadprůměrných hodnot. Bohužel jako obvykle si zbytek profesorského sboru ničeho nevšiml. Ne tak Severus.

Využil svých špiónských schopností a důkladnou analýzou situace nalezl zdroj. Colina Creeweyho. Je třeba eliminovat původce, rozhodl a ihned se vydal na misi.

Při bližší rekognoskaci seznal, že nebelvírskou ženskou populaci zaujaly podezřelé obrázky.

„Pane Creewey, podělte se s námi o své úlovky!“ přikázal. Nebelvír zrozpačitěl, zrudl, ale poslechl a podal učiteli předměty doličné.

Severus nasucho polkl. Creewey vyfotil Harryho Pottera, jak se polonahý sluní v trávě na břehu Černého jezera.

XXX

„Zabavuje se!“ Napřáhl hůlku. „Accio fotky,“ zvolal. Všechny protestující Nebelvírky zpražil nevraživým pohledem, posbíral kořist a vyrazil pryč. Rychle si spočítal, že do začátku vyučování zbývá téměř čtvrt hodiny. Když si pospíší, stihne to.

Ve svých komnatách nejprve zkontroloval zabezpečovací kouzla, i když pochyboval, že by se našel někdo natolik šikovný, aby prolomil jeho ochrany.

Škoda, že je ráno, pomyslel si, budu se muset obejít bez alkoholu. Pak otevřel tajnou skrýš a z ní vytáhl kufr. Tedy spíš kufřík. Opatrně z něj vyndal obsah, fotky Jamese Pottera ze školních let, a vykouzlil novou přihrádku pro obrázky jeho syna. Večer si je vychutná.
 

 

Diskusní téma: V11 - Tajemství Severuse Snapea - Gleti

woooh

Datum: 28.09.2015 | Vložil: Mildred

rozkošné :3

sev a fotky

Datum: 13.12.2014 | Vložil: sisi

mě připadá, že sbírání fotografií je něco, jako práce s historickými materiály. Kdo ví, až vyjde ta slibovaná autobiografie Chlapce, který byl hrdinou, můžou se ty fotky hodit. Nehledě na příspěvky Rity Holoubkové a její lačnosti po senzacích. No a třeba bude chtít ukázat fotky dědečka jejich společným dětem. Třeba se Harry a Sev jednoho bouřlivého dne vezmou za ruce a půjdou společně uličkou za vyzvánění zvonů. :-)

:-)

Datum: 11.11.2013 | Vložil: Mája

Pěkná sbírka Potterů, Severusi :-)

Severus jako chlípník?

Datum: 05.11.2013 | Vložil: Sophie

Ale rozhodně bych si zvykla :D

Re: Severus jako chlípník?

Datum: 07.11.2013 | Vložil: gleti

proč chlípník?

malé neřesti dělají život zajímavější

Přidat nový příspěvek