H2013 05 - Neznalost neomlouvá - KalamityJane

17.10.2013 21:40
Název díla *
Neznalost neomlouvá
Autor *
KalamityJane
Počet slov *
200
Rating/Varování *
(pokud je potřebné)
Soutěžní výzvy číslo *
H2013 05
Prohlášení *
Všechna práva vyhrazena JKR, autorce ságy Harryho Pottera. Fanfikce nevznikla za účelem zisku.
Vlastní text

Seděla tam. V šestnáctém patře nedostavěné Chrysler Building a zatím o nás nevěděla. Mudlové kolem o ní neměli ani tušení. Měli se bát o svůj život, ale bylo jim lhostejno, že se nad nimi rozhlíží, pátrající po vhodné kořisti. Zašli jsme za roh a přemístil se k ní. Všimla si nás prakticky okamžitě a hlasitě zařvala. Atay na mě mrkl - jdeme na to! Vypálil svou první kletbu a já mu okamžitě kryl záda štítem, vždycky zapomínal na svou obranu a do všeho šel tak po hlavě!

Boj začal zostra, chtěli jsme ji jen spoutat a podrobit zkoumání, ale ta mrcha se nedala. Všechny kletby, co jsme vyzkoušeli, se od ní jen neškodně odrazily. Zkoušeli jsme všechno, co nás napadlo, ale žádné kouzlo nezabralo. Vzdorovala i těm ohňovým! Atay se k ní připlížil zezadu, zatímco jsem ji zaměstnával dalšími kouzly. Dostal se blízko a měl šanci, ať už chtěl udělat cokoliv. Ale měla navrch, neznali jsme dobře svého nepřítele a stalo se nám to osudným. Ohnala se po něm svým mohutným ocasem. Dostala, co hledala…

Kůže mantichory odpuzuje prakticky všechna známá kouzla, zapsal jsem si a s myšlenkou na Ataye jsem dopsal, a bodnutí jejím ocasem má za následek okamžitou smrt.

 
 

 

Diskusní téma: H2013 05 - Neznalost neomlouvá - KalamityJane

♠♠♠

Datum: 18.10.2013 | Vložil: Vendi

život je boj a poznání ještě větší - perfektní!!!

oOo

Datum: 18.10.2013 | Vložil: Regi

Horor... Vědecká poznání jsou často zaplacena vysokou cenou.

Přidat nový příspěvek