V02 - Dárek - Regi

28.08.2013 08:34
Název *
Dárek
Autor *
Regi
Počet slov *
200
Výzva *
V02
Prohlášení *
Všechna práva vyhrazena JKR, autorce ságy Harryho Pottera. Fanfikce nevznikla za účelem zisku.
Vlastní text

Měl kulaté narozeniny. Na jeho místě u snídaně jej ale tentokrát nečekala obvyklá hromádka povinných zbytečností od kolegů. Pouze jeden svinutý pergamen. Vzbudil v něm zvědavost, ale rozhodl se jej otevřít až v soukromí svého bytu. Dojedl, poděkoval a škodolibě ignoruje zklamané obličeje kolem sebe, zamířil do sklepení.
Milý Severusi,
přijmi od nás co nejsrdečnější gratulace k Tvému životnímu jubileu. Rádi bychom Ti tentokrát věnovali něco, z čeho bys měl opravdu radost. Lámali jsme si hlavu a nakonec jsme spojili své síly a vytvořili pro Tebe tento pergamen. Vyslov jen své přání a on se v ten předmět nevratně promění...
Následovaly podpisy ředitele a všech jeho kolegů.
Nahlas by to nikdy nepřiznal, ale tohle na něj opravdu zapůsobilo. Myšlenky mu začaly kroužit kolem neobvyklých magických artefaktů, vzácných starých prvotisků, zaprášených lahví archivního vína, soudků nejlepšího koňaku, krabic nejkvalitnější belgické čokolády, nejdražších lektvarových ingrediencí... Představoval si, jaké by to bylo některou z těch věcí mít a nemohl se za nic na světě pro žádnou z nich rozhodnout. Jeho nadšení pomalu sláblo a plynule ustupovalo frustraci... "Vysrat se na to," uniklo mu téměř neslyšně.
Ze zamyšlení jej vytrhlo úslužné zašustění pergamenu a vzápětí v rukou držel roličku toho nejjemnějšího trojvrstevného toaletního papíru.

 

Diskusní téma: V02 - Dárek - Regi

++

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Bobo

Pořád lepší měkoučký WC papír než hovno. Já si opravdu myslela, že se mu to změní na smradlavé lejno. Nemůžu uvěřit, že Snape takového daru nevyužil, dnes neměl prostě svůj den.

Re: ++

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Regi

Opravdu ? Až tak krutá bych k němu být nemohla :-)

:D

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Yennefer

tak tohle je opravdu dokonalé dílko :D moc povedené :)

Re: :D

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Regi

Jsem moc ráda, že se líbí... Dík.

:-)))

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Patoložka

Uch, Severusi, nemáš to jednoduché - buď to jsou zbytečnosti, které si nepřeješ, nebo takové, které si přeješ... Ovšem, toaletní papír má samozřejmě něco do sebe a použiješ ho spíš než těžítko se sněhem od Albuse nebo kamenné koláčky od Hagrida:-) Díky!

Re: :-)))

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Regi

Pat, úplně se červenám...

:-D

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Vixen

Pozor na to, co si přeješ Seve!!
Moc krásné :-)

Re: :-D

Datum: 28.08.2013 | Vložil: Regi

Na to se snažím brát zřetel i ve svém mudlovském životě... Díky.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek