V07 - Jak ho pozvat na rande? - xinef

16.09.2013 22:11
Název *
Jak ho pozvat na rande?
Autor *
xinef
Počet slov *
5x100
Rating/Varování
(pokud je potřebné)
Výzva *
V07
Prohlášení *
Všechna práva vyhrazena JKR, autorce ságy Harryho Pottera. Fanfikce nevznikla za účelem zisku.
Párování/Poznámka autora/Shrnutí
Remus Lupin by rád pozval Severuse Snapea na rande. Jen k tomu najít vhodnou příležitost.
Vlastní text

Už celé měsíce přemýšlel jak pozvat Severuse Snapea na rande a teď se dozvěděl o tom mejdanu U Tří košťat. Byla to jedinečná příležitost, o tom Remus nepochyboval. Bude tam totiž i objekt jeho touhy. Rozhodl se, že tentokrát chytí svou šanci za pačesy a nenechá si ji proklouznout mezi prsty jako tolikrát. Půjde tam a řekne mu, co má na srdci už tolik měsíců. Nevěděl, kdy přišla ta změna. V době, kdy učil v Bradavicích jako profesor Obrany, seznal, že Severus Snape je v soukromí jiný, než jakým se na první pohled zdá. A on toužil poznat ho blíž.

***

„Slyšel jsi o tom mejdanu U Tří košťat?“ vyrušil ho Sirius.
„Uhm, cože?“ zvedl k němu zrak od rozečtené knihy.
„Brumbál pořádá jménem Bradavic přátelské posezení studentů, rodičů, profesorů a přátel školy,“ posadil se Sirius vedle něj na gauč. „Myslím, že tam půjdu.“
„Jsi hledaný zločinec!“ upozornil svého přítele.
„Ale Tichošlápek ne,“ ujistil ho Sirius s lišáckým úsměvem na tváři.
Remusova nálada klesla pod bod mrazu. Toliko k jeho plánům se Severusem. Se Siriusem za zády něco takového možné prostě nebude.
„Vážně si myslím, že to není dobrý nápad,“ chopil se poslední záchrany.
„Bude to legrace, uvidíš,“ ujistil ho Sirius.

***

A teď stál tady, ve švech praskajícím podniku, kde byla hlava na hlavě. Byl tak neuvěřitelně blízko. Severus seděl jen kousek od něj, stranou od ostatních a četl si, dokonale ignoruje dění kolem. Sirius zrovna někam zmizel, a to byla příležitost pro Remuse. Stačilo udělat pouze dva kroky… ale udělat ten první krok je vždycky nejtěžší. Zhluboka se nadechl, aby si dodal odvahy.
„Pane profesore,“ ozval se náhle zasněný hlásek, „víte, že máte hlavu plnou Strachopudů?“
Překvapeně otevřel oči. Kde se tu vzala ta holka? Musí s ním mluvit zrovna teď, když se odhodlal udělat nejdůležitější krok ve svém životě?

***

Lenka mluvila a Remusovi to přišlo téměř jako hodiny. Zdálo se mu nezdvořilé odmítnout ji, a tak stál a užíral se, že propásl svou životní šanci – jako tolikrát. Podruhé se už neodhodlá.
A pak si toho všiml. Dvojčata stála na balkónku přímo nad stolem, u kterého seděl Severus. Věděl, že to neznačí nic dobrého. Určitě chystala další neplechu.
Měl by Severuse ihned varovat, aby nedošlo ke katastrofě. Už se ho chtěl téměř dotknout, když tu náhle přiběhl Tichošlápek a vzal do tlamy cíp ubrusu. Trhl s ním. Severuse ten rychlý pohyb rozhodil, zakymácel se na židli a skončil na zemi.

***

Díky této nehodě naštěstí neutrpěl Severus újmu ze strany Weasleyových dvojčat, ať už si na něj chystala cokoli. Remus spěšně přiskočil, aby mu pomohl na nohy. Dotkl se ho a téměř se zachvěl, když svíral to úžasné tělo, o kterém tolik nocí snil.
„Jsi v pořádku?“ podal mu knihu, kterou právě zvedl ze země. Letmý pohled do ní ho však šokoval. Byla s obrázky, které zcela nepochybně znázorňovaly sexuální styk mezi dvěma muži.
Severus mu knihu vytrhl a provrtal ho svým upřeným vševědoucím pohledem. „Dnes večer mám volno. Takže kdybys měl zájem něco z toho vyzkoušet…“ naznačil.
Ovšemže zájem měl.

 

Diskusní téma: V07 - Jak ho pozvat na rande? - xinef

...

Datum: 16.10.2013 | Vložil: Profesor

Moc hezké.

Re: ...

Datum: 22.10.2013 | Vložil: xinef

Děkuji. :)

Jak mi mohl utéct takový skvost?

Datum: 04.10.2013 | Vložil: Slimča

Nádherný kousek! Prostě paráda, děkuji! :-)

Re: Jak mi mohl utéct takový skvost?

Datum: 22.10.2013 | Vložil: xinef

Skvost?? Teď přeháníš. :) Ale děkuji. Je to milé.

...

Datum: 23.09.2013 | Vložil: gleti

Myslím si, že každý Nebelvír má problém pozvat Zmijozela na rande, zvlášť když jde o takovou personu jako je Severus.

Re: ...

Datum: 24.09.2013 | Vložil: xinef

Díky. Pozvat na rande Zmijozela chce pořádnou dávku odvahy. U Severuse to platí dvojnásob. To je ta pravá výzva pro Nebelvíra. :)

:-)

Datum: 20.09.2013 | Vložil: Mája

Trochu komplikované příběh. Ale jestli vznikl při pohledu na ten obrázek, tak se nedivím :-) Já ten mumraj nezvládla :-)

Re: :-)

Datum: 24.09.2013 | Vložil: xinef

Díky, nic delšího mě nenapadlo. :D No, já poslední dobu o těch dvou zrovna přemýšlela, jaký by byli pár, a ejhle, oni na tom obrázku stáli zrovna tak blízko.:) Tak jsem toho využila.

Přidat nový příspěvek