Pravidla dárkopsaní

06.11.2013 17:40

 

Prosincové dárkopsaní 2013

Tentokrát ve vaší režii…

 

Halloweenská soutěž je již konečně u konce a my tu pro vás máme připraveno něco dalšího. Nechceme vás zahlcovat, nebojte, jenže ten prosinec se prostě tak neúprosně blíží, a na jakékoliv tvoření je třeba čas, takže nám nic jiného ani nezbývá…

A v čem bude Prosincové dárkopsaní 2013 spočívat? Od srpna jsme všechny výzvy zadávali my. Tentokrát to bude celé na vás a o vás. Každý účastník, případně čtenář, může odeslat pořadatelům až tři výzvy na téma, které by chtěl vidět zpracované. Je důležité, aby to byly splnitelné věci. Může se to týkat čehokoliv a můžete přidat drobnou specifikaci – například: období (roční období, ročník, po válce, atd.), postavu, žánr, scénu, párování, atd. Může to být téma, situace, klíčová slova nebo třeba obrázek, na který byste rádi viděli sepsaný příběh. Cokoliv (i něco zcela jiného než navrhujeme). Ale nezapomeňte, že popis na tři řádky by se téměř vyrovnal samotnému drabble, pokud se autor samozřejmě nerozhodne napsat příběh delšího charakteru.

Všechna navrhovaná témata budou zpracovaná do seznamu a uveřejněná v pondělí 18. 11. 2013 večer. Jednotliví autoři si pak z nabízených témat budou moci vybírat – až téma zpracují a odešlou pořadatelům, budou moci vybírat dál. Témata budou postupně mizet a výběr se bude zužovat. Nikdo nebude znát autora výzvy, to se odtajní až v prosinci, spolu se zveřejněním drabblat.

Autoři se nemusí nijak přihlašovat, stačí, když si vyberou téma a sepíšou drabble. Spolu s odesláním výzvy si pak bude autor moci vybrat i datum zveřejnění – zahrnuje celý prosinec. Limit na den bude určen podle počtu témat a obsazení výzev. Předpokládáme 2 na den, abychom pokryli celý měsíc.

Tentokrát nebudou pravidla tak striktní, takže pokud se nám stane, že přijde na jedno téma vícero drabblíků a pořadatel jej ještě nestihne škrtnout, tak se nic neděje.

Byli bychom rádi, kdybyste všechna drabble odeslali před začátkem prosince (platí zejména pro ty první termíny, kalendář "obsazenosti" budete mít k dispozici), abychom vše mohli náležitě připravit. Rozsah drabble, zpracování nebo párování není nijak dáno, autor by se měl alespoň z velké části držet zadání výzvy.

Formulář pro odesílání témat najdete pod tímto textem.

Doufáme, že budeme mít chuť se zúčastnit a že nám to všem přinese vánoční pohodu a také trochu radosti z drobných dárečků, které díky tomu dostaneme.

Za pořadatelský tým

Pat.

PS: Je možné, že budou v průběhu pravidla ještě upravána. O všem se dozvíte. Nejedná se o soutěž, tak není nutné být tak striktní:-)

PS2: Není kam spěchat, klidně si to promyslete, jistě existuje spousta témat, o kterých by se dalo psát...

Formulář pro vánoční výzvy

Napište téma a případně přidejte specifikaci, co byste do příběhu chtěli zahrnout. Do kolonky jméno dejte jméno osoby, která výzvy zadává a které bude drabble věnováno

Diskusní téma: Pravidla dárkopsaní

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek